Falusi vendéglátás

Falusi turizmus az egervári szőlőhegyen a Béres vendégházban! 

Információ:
  Béresné Dormán Ibolya
  okleveles falusi vendégfogadó
  8913 Egervár, József Attila u. 58.
  Telefon : 30/ 755-4472
  Internet : www.zalavendeghaz.hu
  e-mail    : info@zalavendeghaz.hu

Vendégházunk az Őrség és Göcsej szomszédságában, a Zalaegerszegi Termálfürdőtől és AquaCitytől 8 km-re található, Egervár községtől 400 m-re lévő szőlőhegyen, a természet harmóniájának ölelésében, csendes, nyugodt, gyönyörű panorámás környezetben. 

Egervár község Zalaegerszegtől északra 10 km-re a 74-es főútvonal mentén helyezkedik el, egyformán 40 km-re fekszik az osztrák, a szlovén és a horvát határoktól valamint a Balatontól. 

A 2000. évben épített, négy napraforgós minősítésű vendégházunkat 1.500 m2 nagyságú szépen parkosított kert veszi körül. A kertben kemence, grill, bográcshely, kerti pavilon asztalokkal, padokkal és hinták. 

A vendégház három szintes 80-80 m2-esek - szintenként külön-külön bejárattal. A három szinten összesen 7 szoba van ( 3 szoba fürdőszobás ) melyek pótágyazhatók, összesen 16 ágy + 6 pótágy. Szintenként teljesen felszerelt konyhák vannak. 

Ideális családok és baráti társaságok részére. Kirándulásokhoz, nyugdíjasok pihenéséhez, csapatépítő tréningek, táborok, erdei iskolák, iskolai osztálykirándulások, helyszínéül. 

Munkahelyi vagy egyéb csoportos rendezvények lebonyolítására is tudunk helyet biztosítani 20 főig. A rendezvényekhez parti-szerviz is rendelhető (hideg-meleg konyha, hagyományos és egzotikus ételekkel). Kívánságra szívesen készítünk zalai ételspecialitásokat vendégeinknek pld. dödölle, krumpli prósza, répa leves, csoportok részére kemencés ételek, tejfölös fokhagymás langali. 

Igény szerint térítésmentesen kézműves foglalkozást tartunk, lufi hajtogatás, csuhéfigurák készítése, fazekas korongos állványunkon korongozás. 

Felnőtt csoportok részére 10 főtől bor és pálinka kóstoló szakember közreműködésével. 

Kerékpár kölcsönzésre van lehetőség, vendégeink kerékpárjainak térítésmentes, biztonságos tárolását tudjuk biztosítani. 

Kedvezmények:
- minden 6. eltöltött éjszaka után a 7. éjszakát ajándékba adjuk,
- 15 főtől csoportkedvezmény,
- gyermek kedvezmények,
- nagycsaládos kedvezmény,
- üdülési csekk elfogadása.

Ha elege van a városi nyüzsgésből ha a dimbes-dombos gyönyörű tájra, erdőkre, friss levegőre, gyógyító termálvizekre, madárcsicsergésre, nyugalomra vágyik, akkor ne feledje:

EGERVÁR  ÖNRE  VÁR !

PRÓBÁLJÁK  KI VENDÉGSZERETETÜNKET!  MINDEN ÉVSZAKBAN, MINDIG SZERETETTEL VÁRJUK KEDVES VENDÉGEINKET: 

Béresné Dormán Ibolya és Családja 

Bővebb információ:
http://zalavendeghaz.hu
Email: info@zalavendeghaz.hu
Telefon: 30/755 4472
Cím: Béres Vendégház Egervár  - 8913. Egervár, József A.u.58.