Elérhetőségek

Egervár Község Önkormányzata

Cím: 8913 Egervár,
Vár u. 2.
Telefon:
06-92/564-013
Mobil:
+36-30/821-45-61
E-mail:
polgarmester@egervar.hu


Köszöntő


Köszöntjük, Tisztelt Látogató!

Sok szeretettel köszöntöm Önöket településünk honlapján.

Egervár Zala és Vas vármegye határán, a Sárvíz-patak völgyében fekszik, Zalaegerszegtől 10 kilométerre északra.  Mai szerkezetünk két - a történelemben egymás mellett élő - település, Egervár és Dénesfa összeolvadásával jött létre. Egervárt 1281-ben, Dénesfát 1404-ben említik először írott forrásaink.

Egyik legnagyobb büszkeségünk a település központjában álló 528 éves katolikus templomunk valamint a teljesen megújult reneszánsz várkastélyunk. Emellett büszkék vagyunk a 18. századi pincedombi Széchenyi borospincére, és a rendezett és folyamatosan gondozott faluközpontunkra is. Gasztronómiai ínyencségekkel is várjuk a hozzánk látogatókat, köszönhetően a településen és környéken évek óta sikerrel működtetett falusi vendégházaknak. A helyben élők régió szerte híresek vendégszeretetükről és vendéglátásukról. Egervár települést kinek is ajánlhatnám úti célként? Azoknak a családoknak, akik szeretnek aktívan pihenni. Azoknak is akik szeretik a nyugalmat, a csendet és azáltal tudnak feltöltődni. Azoknak akik akár egyedül szeretnek barangolni és felfedezni a dimbes-dombos Zala ezen térségét.

 

Reményeim szerint a honlapunkon való böngészés után egyre többen gondolják azt önök közül, hogy érdemes ellátogatni Egervárra, hiszen nálunk mindenki jól érezheti magát!

Településünk valamennyi lakója nevében sok szeretettel várjuk önöket!

Tisztelettel:

Gyerkó Gábor polgármester

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Vissza az előző oldalra!
Egervár Község Önkormányzata - Magyar